In het tweejarig bestaan heeft Burger Club de volgende prijzen en titels in ontvangst mogen nemen:

Beste Burger van Rotterdam
In mei 2016 is onze Burger Club Burger na een vergelijking met 36 andere restaurants uitgeroepen tot Beste Burger van Rotterdam. Een quote uit het juryrapport:
„Het vlees is zo goed samengesteld en subtiel gegaard dat het bijna op je tong smelt, zo mals. Wat er verder op de burger zit: gekarameliseerde ui, tomaat, sla, pancetta, cheddar, jalapeños, chorizo van Iberico , augurk en de geheime Burger Club-saus. En dat allemaal in de juiste verhoudingen, zodat de smaak van de burger het belangrijkste blijft.”
Voor meer informatie, zie http://www.metronieuws.nl/nieuws/rotterdam/2016/04/de-beste-hamburger-van-010-hap-je-bij-burger-club

Tweede plaats Top-50 Beste Burgerrestaurants van Nederland
In november 2016 is Burger Club uitgeroepen tot één na beste burgerrestaurant van Nederland na een vergelijking met maar liefst 50 andere restaurants door heel Nederland. Meer informatie is te vinden via http://www.ad.nl/dossier-rotterdam/burger-club-maakt-een-na-beste-burger-van-nederland~ae25625d/

Beste Bezorgburger
Studenten.Net liet verschillende burgers thuisbezorgen om ze vervolgens te testen. Burger Club kwam als beste uit de bus. Een stuk uit het verslag:
”Al die goede verhalen over wagyu-vlees zijn dus ook echt waar. Daarnaast zorgen de extra’s van de burger voor extra lekkere bite, maar niet een die de smaak van het vlees overheerst. Het was allemaal in balans”.
Meer informatie is te vinden op https://www.studenten.net/artikel/de-burgerbezorgtest—deel-3-burger-club