Burger Club is een nieuw concept in Nederland, geïntroduceerd door Luis en Nanet Ruiz. Burger Club onderscheidt zich van andere restaurants door zich te richten op kwalitatieve burgers met speciale vleessoorten. Door hun manier van serveren maken ze het consumeren van een broodje hamburger tot een hele nieuwe belevenis. Naast fantastisch eten is het ook mogelijk gezellig een drankje te drinken. We heten u van harte welkom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s